BrugBoekpakket
Cultuureducatie
Vertrouwenspersoon MSA
Randstad Miraculous
Sponsormap Clipper Stad Amsterdam
Randstad Miraculous

De Randstad Holding vierde in 1995 haar 35-jarig bestaan. Ter gelegeheid van dat jubileum werden feesten georganiseerd in Nederland, Belgiƫ, Frankrijk, Duitsland, Zwitserland, Luxemburg, Engeland, Spanje en Amerika.

Alle vaste medewerkers moesten van het jublileum en de daaraan verbonden festiviteiten op de hoogte worden gebracht. Mombers mocht een prachtig vormgegeven drietraps mailing ontwerpen die was gebaseerd op het thema 'Randstad Miraculous - The United Spirit of the Randstad Group'. Een belangrijk element van deze campagne is de kwaliteit van het design. Randstad heeft dat hoog in het vaandel staan.

Onderdelen campagne:
- Logo - Drietraps mailing - Zeer actuele krant (full color) over en voor het feest. Gedrukt tijdens de feestavond waardoor de krant kon worden meegegeven aan de gasten aan het einde van het feest. - Decors, plattegrond feestterrein, badges en servetjes - Het Jubileumboek wat gaat over deze bijzondere gebeurtenis en laat in zes drukgangen (CMYK + 2 x Metallic PMS) deze 'United Spirit of the Randstad Group' leven voor eeuwig.